Passa al contingut principal

IV Concert per al TXAD


Hola amics,

Sóc la Mayte Albors i des de fa molts anys juntament amb el meu cunyat, el seu centre Mèdic (Forgraderm) , la meva germana i altres amics, organitzem uns concerts benèfic per recollir fons per un hospital a Goundi (Txad). Us explico de que va la història:

Des de fa més de 15 anys el Dr. Mario Ubach ,cirurgià general de Forgraderm, i la seva esposa Isabel Rodríguez, infermera, dediquen part del seu temps de lleure a ajudar de manera desinteressada als que mès ho necessiten. Concretament, viatgen sovint a una petita poblaciò del Txad, Goundi , situada a 750 km al sud de la capital del país, N´Djamena, on hi ha un hospital. Aquest , en el decurs de els darrers 10 anys ha fet un creixement espectacular (de 5.000 visites en un any ha passat a més de 50.000) , ha posat en marxa una escola d’infermeria de la que han sortit dues promocions de 35 infermers cada una i avui és un centre de referència per a tota la població de l´Africa subsahariana.

L’hospital depèn directament de l´Association Tchadienne Communauté pour le Progrès (ATCP) que és l’organisme local responsable del hospital del que n’és director Angelo Gherardi, missioner jesuïta.

Assabentats d’aquesta missió tant humanitària, el Gabinet Mèdic i Quirúrgic Forgraderm, del que n’és director mèdic el Dr.Jordi Fornés (al meu cunyat), decideix ajudar mitjançant la organització de concerts de música clàssica amb la assessorament musical de la meva germana Carme Albors-Tuyà.

El darrer concert es va celebrar el 9 de maig del 2006 al Auditori Winterthur de Barcelona amb una recaptació de 28.925 euros que varen destinar-se a ajuts per la construcció d’un nou pavelló de maternitat i a l’adquisició de medicaments.

El pressupost anual pel manteniment del hospital supera els 300.000 € i per ajudar al seu manteniment per l´ any vinent ,hem decidit organitzar el proper concert a l´Auditori de Barcelona.

Varem explicar el nostre projecte i tenim aprovat l’aplicació del preu institucional en el lloguer de la Sala Simfònica el diumenge dia 22 d´abril de 2007 a les 19.30 per tal de realitzar el IV Concert per al Txad a benefici de l´Hospital de Goundi.

En aquest concert oferirem l´espectacle de “Clàssic Cole Porter” en el que actua la Banda Municipal de Barcelona i quatre cors juvenils. Hi haurà també unes imatges, en pantalla, de la construcció del nou pavelló de maternitat , de la situació actual de la població , de la economia , a més d´uns petits parlaments del Dr.Mario Ubach i del Sr. Cònsol del Txad explicant el projecte.

El preu de la entrada-donatiu serà de 30 €. El servei d´entrades és mitjançant el servei de Tele-entrada.

En aquest moment disposo de molt bones entrades a Platea però necessito saber s´ hi ha algú de vosaltres que esteu interessats en assistir al concert, sobretot m´ho feu saber abans d´aquest DIVENDRES ja que li he demanat a la meva germana una pre-reserva per els meus amics que sinó les vent , s´han de posar de seguida a la venda .

Pel que si esteu interessats m´ho podeu dir al meu correu electrònic: maytealbors@euro-stock2000.com.

Gràcies a tots,

P.D. LA MORTALITAT INFANTIL EN AQUESTA POBLACIO ES DEL 50 %.

SI CONEIXEU AMICS, FAMILIARS SOLIDARIS SI US PLAU FEU-LIS ARRIBAR LA MEVA PROPOSTA.

Comentaris

Anònim ha dit…
endavant Mayte

Entrades populars d'aquest blog

2ª Presa de contacte

Anna Gili, Sara Espina, Susana Passolas, Reyes Pedrerol, Nuria Fort, Maxaixa Taulé, Alfred Ferrer, Ricard Abad i Sergi Palmés.

LES QUALITATS D’ UN « BON EDUCADOR » I EL RECORD QUE EN QUEDA EN ELS ALUMNES

Feia temps que hi donava voltes. L'educació d’aquest país sembla que no passa un bon moment: fer de mestre s’ha convertit en un esport d’aventura, ser uns bons pares sembla una missió impossible i els alumnes se’n surten pitjor que mai –o això sembla. És evident que alguna cosa no funciona: la mala implantació de la Logse? La poca implicació dels pares? La capacitat dels equips docents? El passotisme dels alumnes? Els canvis socials en general?... Segurament tot, res i molt més. L’educació és un concepte molt ampli, però si ens centrem en el marc escolar, educar significa acompanyar l’alumne en el desenvolupament del seu creixement global. Això vol dir que en tot procés educatiu no només són bàsics els continguts, les matèries instrumentals, sinó també una sèrie de valors com aprendre a compartir, treballar en grup, participar, valorar-se a si mateix i als altres. Per tant no només ens hem de preocupar del “què” ensenyem sinó de “com” ho fem. El creixement de cada alumne depèn

Nausica Guitart