Passa al contingut principal

CAP DE SETMANA DE LES "ESTEM ESTUPÈNDES"!!!!

Fa uns quants anys, en algun aniversari de 30 i tants, l' Anna, la Laura, la Sara, la Maixaxa, La Mayte i jo ( i una amiga de la Laura que ja és habitual del blog...), vem decidir que quan en féssim 40 aniriem totes juntes de viatge.... i ho hem fet!!!!. No hem anat gaire lluny, però tampoc feia falta perquè lo important era estar totes juntes. Per tant, divendres a la tarda vem aterrissar a Roses disposades a passar-ho molt i molt bé .

Les primeres en arribar vem anar directes a la platja (noies, he considerat aquesta foto com a apte) , i mentres esperàvem la Mayte i la Maixaxa vem fer un procés d' integració a Guirilàndia .... sangria i organillo!! Sort que van arribar aviat sinó ens troben ballant el "que viva Espanya" !!!! ( les fotos del moment les té la Sara)

L' endemà vem fer un intensiu de platja, piscina per esbandir-nos, i menjar bé.


i a la tarda cap a Cadaqués, amb la intenció de passejar, sopar i pendre algo una estona...

Aquest és el garito on vem acabar la nit.... els detalls ja us els explicarem quan ens veiem.... diguem que primer estàvem una mica confoses, al cap d' una estona vem decidir que feia massa temps que no sortíem i per això desentonàvem.... a les tantes de la nit vem tenir claríssim que l' any vinent hi tornem.... i que no ens canviïn el discjokey!!!!


Diumenge ja no hem fet fotos per motius que podeu intuïr perfectament. No en tinc ni idea d' on anirem als 50, als 60, als 70 i més enllà... però estic segura de que seguirem anant juntes on sigui!!!... i naturalment seguirem fent altres sortides amb vosaltres, que espero que siguin cada vegada més habituals!. Us estimo molt a tots.







Comentaris

Anònim ha dit…
I like the way you wrote this kind of blog.


unsecured loans

Entrades populars d'aquest blog

2ª Presa de contacte

Anna Gili, Sara Espina, Susana Passolas, Reyes Pedrerol, Nuria Fort, Maxaixa Taulé, Alfred Ferrer, Ricard Abad i Sergi Palmés.

LES QUALITATS D’ UN « BON EDUCADOR » I EL RECORD QUE EN QUEDA EN ELS ALUMNES

Feia temps que hi donava voltes. L'educació d’aquest país sembla que no passa un bon moment: fer de mestre s’ha convertit en un esport d’aventura, ser uns bons pares sembla una missió impossible i els alumnes se’n surten pitjor que mai –o això sembla. És evident que alguna cosa no funciona: la mala implantació de la Logse? La poca implicació dels pares? La capacitat dels equips docents? El passotisme dels alumnes? Els canvis socials en general?... Segurament tot, res i molt més. L’educació és un concepte molt ampli, però si ens centrem en el marc escolar, educar significa acompanyar l’alumne en el desenvolupament del seu creixement global. Això vol dir que en tot procés educatiu no només són bàsics els continguts, les matèries instrumentals, sinó també una sèrie de valors com aprendre a compartir, treballar en grup, participar, valorar-se a si mateix i als altres. Per tant no només ens hem de preocupar del “què” ensenyem sinó de “com” ho fem. El creixement de cada alumne depèn

Nausica Guitart